Нова водоводна линија у Луњевици

Поштовани суграђани,
У сарадњи са Општинском управом и Јавним предузећем за изградњу, а у партнерству са МЗ Грабовица и МЗ Луњевица, Јавно комунално предузеће „Горњи Милановац“, данас је отпочело радове на изградњи нове водоводне линије у дужини од 600 метара. Ова водоводна линија има за циља да делу становништва у МЗ Луњевица обезбеди уредније водоснабдевање у наредном периоду.
Дугогодишњи проблем становништва у насељу „Пиков воћњак“ јесте притисак у водоводној мрежи. Након завршетка ових радова становништво у овом делу МЗ Луњевице неће имати овакав проблем.
Јавно комунално предузеће „Горњи Милановац“ захваљује се самосвесним и истакнутим грађанима унутар Савета МЗ Луњевица који су нам предочили проблем и својим радом и залагањем помогли у његовом решавању.
Велику помоћ у решавању проблема пружила нам је Општинска управа и Јавно предузеће за изградњу, који су пре наших радова извршили рашчишћавање терена, а након завршетка постављања водоводне линије обавиће насипање дела локалног пута између горе наведених месних заједница.

С поштовањем
Јавно комунално предузеће „Горњи Милановац“