ЈКП обележило Дечију недељу

Малишани Предшколске установе „Сунце“ посетили су данас Јавно комунално предузеће у оквиру Дечије недеље. Угостио их је директор овог предузећа Иван Лазић, који је заједно са њима ишао у обилазак погона. Након вожње у камионима и багеру, малишани су дружење наставили са Љубицом.

У погону децу су чекали багер, камиони, цистерна и ваљак. Одушевљено су се возили у свим возилима, а врхунац одушевљења била је вожња багера. Запослени у предузећу су се трудили да малишани заиста уживају у овом дану и посветили су им максимално пажњу. Поред машина запослени су деци показали апарат за електрофузионо заваривање, ситан алат, маске за личну заштитну опрему радника, опасаче као и другу пратећу опрему. Такође, радник у пуној опреми са шлемом, антифоном и визиром, посебним ципелама и посебним оделом демонстрирао је рад тримера и дуваљке за дување лишћа. Нагон обиласка погона у ком су уживали, малишане је у управној згради чекала Љубица.


Пошто су од доласка у ЈКП стално постављали питања везана за Љубицу, њено појављивање изазвало је право одушевљење. Љубица се са њима фотографисала, играла, али и разговарала о селективном одлагању отпада. Дружење је било јако занимљиво, а на крају Љубица је дечици поделила пригодне поклоне уз договор да у Јавно комунално предузеће могу увек да дођу и да се друже како са њом, тако и са осталим запосленима.

 

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ